Ο Σταύρος Θεοδωράκης, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκλήρωσε τις επαφές του με τα κορυφαία στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στα οποία γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του νέου φορέα που θα δημιουργηθεί στην Κεντροαριστερά, μετά την εκλογή του νέου αρχηγού.

Ο κ. Θεοδωράκης συγκάλεσε σύσκεψη στα κεντρικά γραφεία του Ποταμιού στη Σεβαστουπόλεως την Πέμπτη και την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του φορέα της Κεντροαριστεράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού την Πέμπτη συνομίλησε και με τον νομικό Νίκο Αλιβιζάτο, πρόεδρο της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, για την εκλογή του νέου προέδρου της Κεντροαριστεράς, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η εκλογική διαδικασία θα είναι διαφανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ξεκαθάρισε στους συνομιλητές του ότι δεν σκοπεύει να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αλλά του νέου φορέα, ο οποίος θα ιδρυθεί υπερβαίνοντας τους υφιστάμενους σχηματισμούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Αλιβιζάτος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στους υποψήφιους αρχηγούς για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εκλογή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκλογή νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης