Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό, σχολίασε με δήλωσή της, η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Αθηνών, κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι χθεσινοί επικοινωνιακοί χειρισμοί της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν δίνουν λύση στη μείζονα κρίση που έχει ξεσπάσει, σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό» ανέφερε η κα Κεφαλογιάννη και τόνισε: «Αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, σκόπιμες αναβολές, σκοτεινές μεθοδεύσεις, διαρκείς βυζαντινισμοί συνθέτουν τα έργα και τις ημέρες μιας Κυβέρνησης ανίκανης να διαχειριστεί οτιδήποτε».

«Όλα τα παραπάνω» υπογράμμισε «αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση αυτή στο αδιέξοδό της, είναι ικανή να καταστρατηγήσει κάθε διαδικασία πέραν των θεσμικών ορίων».

Ταυτόχρονα είπε: «Η συμπερίληψη στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Κ.Α.Σ. την ερχόμενη Τρίτη του θέματος της κήρυξης – οριοθέτησης ή μη του Ελληνικού ως αρχαιολογικού χώρου περιορίζει τον ορίζοντα και προδιαγράφει τα μελλούμενα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επέκρινε σκληρά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα περιθώρια στενεύουν, η Υπουργός Πολιτισμού λάμπει δια της απουσίας της, η Γενική Γραμματέας λειτουργεί ανεξέλεγκτα και ο πρωθυπουργός αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι των πρόσκαιρων εντυπώσεων χωρίς κανένα αποτέλεσμα».

Και καταλήγοντας στη δήλωσή της, υπογράμμισε: «Τελικά ποιός κοροϊδεύει ποιόν; Στο μεταξύ, η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται κολλημένη στο τέλμα της απραξίας. Δεν μας αξίζει αυτό το χάλι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης