Μιάμιση ώρα διήρκεσε η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Λίγα λεπτά πριν από τις 14:00, ο κ. Παπανδρέου, εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο, ανέφερε ότι διανύουμε την πλέον κρίσιμη εβδομάδα για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Επιμένοντας στην ανάγκη ενότητας στο εσωτερικό της χώρας, ο πρωθυπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να επιδείξουμε ψυχραιμία, νηφαλιότητα, ενότητα, ένα αρραγές μέτωπο, για να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα την Κυριακή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για να δείξουμε» πρόσθεσε «ότι η Ελλάδα και μπορεί και θέλει και προχωρεί μπροστά προς όφελος του ελληνικού λαού».

Όπως επεσήμανε, η Ελλάδα είναι η πρώτη που χτυπιέται από την κρίση αυτή και, παρά τις δικές της δυσκολίες και αδυναμίες, εάν δεν υπάρξουν και οι συνολικές και οριστικές λύσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα συνεχιστεί αυτή η ανασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης και της Ευρωζώνης.

Κάλεσε όλους τους παράγοντες της πολιτικής ζωής να επιδείξουν αίσθημα ενότητας. Στις 16:30 το απόγευμα θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, ενώ την Τρίτη συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. εν όψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έκανε γνωστό λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του κ. Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, ο πρωθυπουργός θα προβεί σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης