Ολοταχώς προς παραίτηση ο Τάκης Μπαλτάκος

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 15:00
Ολοταχώς προς παραίτηση ο Τάκης Μπαλτάκος
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην κυβέρνηση μετά την παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο αφορά στον τρόπο που ασκήθηκαν οι ποινικές διώξεις κατά στελεχών του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, αναμένεται να υποβάλει την παραίτησή του, καθώς η δυσφορία προς το πρόσωπό του είναι έντονη κυρίως από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνομιλίας, ο Τάκης Μπαλτακός φέρεται να υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έγινε έξαλλος με τους χειρισμούς του Υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής διάβασε από το βήμα της Βουλής την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, προκαλώντας σάλο.

«Ο κ. Μπαλτάκος θα ανακοινώσει σε λίγο την απόφασή του την οποία είχε λάβει πολύ πριν του ζητηθεί. Αυτό που του ζητήθηκε πριν από λίγο» ενημέρωσε την Ολομέλεια της Βουλής η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, υπογραμμίζοντας πως «είναι απόφαση που είχε λάβει ο κ. Μπαλτάκος πολύ πριν δημιουργηθεί το συγκεκριμένο θέμα».

Διαβάστε επίσης:
O Kασιδιάρης εμπλέκει τον Τάκη Μπαλτάκο με ηχογραφημένη συνομιλία, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 13:48

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, 16:19