Ομιλία Κ. Μητσοτάκη στο Thessaloniki Summit 2017 του ΣΒΒΕ και περιοδεία στους Νομούς Σέρρες και Κιλκίς

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 19:00
Ομιλία Κ. Μητσοτάκη στο Thessaloniki Summit 2017 του ΣΒΒΕ και περιοδεία στους Νομούς Σέρρες και Κιλκίς
Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Περιοδεία στους Νομούς Σερρών και Κιλκίς, θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, στις 20:00, ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στην 2η Σύνοδο της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2017), που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ξεκινώντας την περιοδεία του στο Νομό Σερρών, θα επισκεφθεί το εργοστάσιο μονωτικών υλικών FIBRAN, στην Τερπνή Σερρών.

Ακολούθως, θα μεταβεί στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ).

Επίσης, θα επισκεφθεί την πόλη των Σερρών, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στον ποταμό Στρυμόνα και πιο συγκεκριμένα στη γέφυρα της Βυρώνειας, όπου θα έχει συνάντηση με εκτροφείς βουβαλιών.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά του, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί το χωριό Άνω Πορόια.

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της ΝΔ, θα επισκεφθεί την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού «Πόντος», στη Νέα Σάντα Κιλκίς.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στην Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας (ΚΕΒΕ) και τη βιομηχανία επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL.

Αμέσως μετά, θα ξεναγεί στα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς και στη συνέχεια θα μεταβεί στο κέντρο της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με κατοίκους.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 19:00