Με ομιλία σε νέους και νέες της Δημοκρατικής Συμμαχίας ολοκλήρωσε την προεκλογική της εκστρατεία η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Να είστε σίγουροι ότι αυτό που προτείνουμε είναι ο μόνος δρόμος για να βρουν δουλειά τα νέα παιδιά», είπε τονίζοντας πως ποτέ στο παρελθόν δεν είχε δώσει προεκλογική μάχη με τόσο μεγάλη πίστη ότι αυτό που κάνει είναι το σωστό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εμφανίστηκε βέβαιη για την είσοδο του κόμματός της στη Βουλή και εξαπέλυσε προσωπικές βολές τόσο κατά του Αντώνη Σαμαρά όσο και κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι στο όνομα ανέφικτης και ματαιόδοξης αυτοδυναμίας λέει ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν και κυρίως με το ΠΑΣΟΚ και παράλληλα μιλά για αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις που, όπως είπε η κ. Μπακογιάννη, οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή.

«Χθες υποσχέθηκε ανάπτυξη 9% και μείωση της ανεργίας στο 0,5%. Ούτε ο Κινέζος πρόεδρος δεν λέει 9%. Και αυτός προσγειώθηκε στο 6%» ανέφερε, ενώ εξαπέλυσε βολές και κατά του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Βαγγέλης Βενιζέλος συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. είπε ότι το PSI είναι ίδιο με τη συνθήκη της Λωζάνης. Έλεος παιδιά. Έλεος, Η αμετροέπεια έχει τα όριά της», συνέχισε, επισημαίνοντας πως η Δημοκρατική Συμμαχία αποτελεί θετική και έξυπνη επιλογή ανάμεσα «στους δύο αδιόρθωτους» και τα άλλα κόμματα που τα κατηγόρησε ότι λένε τρελά και ανεύθυνα πράγματα.

Ιδιαίτερα σκληρή ήταν μάλιστα για τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι χρησιμοποιεί σχεδόν εμφυλιακή γλώσσα.

«Κατεβαίνει με το σύνθημα “εκείνοι ή εμείς”. Εμείς δεν είμαστε απέναντι σε κανέναν. Είμαστε όλοι Έλληνες», είπε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης