Επιμέλεια: Άντζελα Πεΐτση

Επίσκεψη σε μία μικρή επιχείρηση πραγματοποίησαν μέλη της ΟΝΝΕΔ. Χαρακτηριστικά ανέφεραν: «Ο Πάρης είναι ένας νέος που ασκεί το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου. Εδώ και 2 χρόνια διατηρεί κατάστημα με ηλεκτρικά είδη σε γειτονιά της Αθήνας. Κάθε φορά που ακούει για «διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης ανησυχεί για το μέγεθος της αύξησης φόρων και εισφορών στην επιχείρησή του».

Μεταξύ των κυριοτέρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, οι νέοι επιχειρηματίες είναι το νέο ασφαλιστικό: «Ειδικά τον τελευταίο χρόνο, μετά και το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου, δουλεύει και εκείνος για να πληρώνει το κράτος και τις υποχρεώσεις του. Θεωρεί πως οι μικρές επιχειρήσεις είναι τα μεγαλύτερα θύματα των τελευταίων ετών και ζητάει επίμονα να πληρώνει δίκαια και αναλογικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΟΝΝΕΔ παράλληλα ασκώντας από τη μεριά της, δριμεία κριτική κατά των σημερινών κυβερνώντων, τόνισε: «Στην Ελλάδα του #avrio, οι νέοι δεν πρέπει να δουλεύουν για να πληρώνουν τον κάθε κύριο Καρανίκα, αλλά για να ζουν με αξιοπρέπεια, για να καταφέρουν να δημιουργήσουν οικογένεια και για να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της οικονομίας μας. Στην Ελλάδα του #avrio οι νέοι έχουν λόγο να μείνουν στη χώρα.

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα κρατήσουν την οικονομία και την χώρα μας ζωντανή. Οφείλουμε να τις σεβαστούμε και να τις στηρίξουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης