Μήνυμα πως η χώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές, έστειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας πως «οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ θα φύγουν όλοι μαζί».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην 3η Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, η κ. Γεννηματά ανέφερε χαρακτηριστικά «όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα» ενώ εστιάζοντας στα εθνικά θέματα προειδοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα, πως «ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στον τόπο υπάρχει πρόβλημα Δημοκρατίας, καθώς κυβερνά με μία ομάδα κολλητών, που είναι σήμερα βαρίδι για την Αριστερά. Προσβάλλουν την ιστορία της» δήλωσε ενώ στη συνέχεια στράφηκε κατά της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας πως δεν διαφοροποιείται ουσιαστικά από τις συντηρητικές πολιτικές που εφαρμόζουν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

«Ο κ. Μητσοτάκης στο όνομα του “νέου” και φιλελεύθερου έχει επιβιβαστεί στο τραίνο της δεξιάς παλινόρθωσης» επεσήμανε η Φώφη Γεννηματά και εστιάζοντας στο θέμα των Σκοπίων είπε ότι «ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αναζητούν πρόθυμους βουλευτές. Ο ένας για να ακούσει ένα παραπάνω ”ναι” και ο άλλος ένα παραπάνω ”όχι”. Είναι πολλοί οι Καμμένοι των Πρεσπών».

«Εμείς δεν θέλουμε να εμποδίσουμε απλά, αλλά να ανατρέψουμε τα σχέδια τους, θέλουμε να οδηγήσουμε τη χώρα μπροστά. Θέλουμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Θέλουμε να γυρίσουμε πραγματικά τη σελίδα, που δεν γύρισε με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, παρά τα όσα μονότονα λέει ο κ. Τσίπρας. Θέλουμε εθνική ομοψυχία» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε τους Έλληνες ενωμένους. Σε αυτό είμαι ανυποχώρητη. Να μπει τέλος στα διχαστικά κηρύγματα και των δύο. Θέλουμε να αλλάξουμε τις προϋποθέσεις και τους όρους για την πορεία του τόπου. Να διατυπώσουμε ένα νέο αφήγημα για τη χώρα και την προοπτική της», είπε στο τέλος της ομιλίας της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης