Να δεσμευτούν πως «δεν θα δεχθούν άλλες περικοπές προσωπικού σε κρίσιμες κοινωνικές υπηρεσίες που παρέχει ο δήμος» κάλεσε τόσο την απερχόμενη δημοτική αρχή όσο και τους άλλους υποψηφίους ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Όπως δήλωσε μετά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), ενημερώθηκε αναλυτικά για τους σκοπούς και τις δράσεις του Κέντρου που αφορούν τη σίτιση, στέγαση και ψυχοκοινωνική στήριξη αποκλεισμένων ανθρώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα, που μεγαλύτερα τμήματα της κοινωνίας πετιούνται στο περιθώριο από τις μνημονιακές πολιτικές, είναι απαραίτητη η αυξημένη στήριξη της δράσης του ΚΥΑΔΑ, κυρίως από την δημοτική αρχή, αλλά και συνολικά από την κοινωνία και τους φορείς» σημείωσε.

Τόνισε μάλιστα πως είναι «αδιανόητη η προωθούμενη από την κυβέρνηση και την τρόικα περικοπή των συμβάσεων έργου όσων σήμερα εργάζονται στο ΚΥΑΔΑ και παρέχουν κρίσιμες υπηρεσίες επιστημονικής τεκμηρίωσης, δουλειάς “στο δρόμο” και υποστήριξης των ανθρώπων σε ανάγκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης