Απέρριψε το ΠΑΣΟΚ, διά στόματος Γιώργου Παπακωνσταντίνου, την πρόταση της ΝΔ για τη διενέργεια και δεύτερου debate μεταξύ Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου.

«Ο Καραμανλής δεν είναι ευχαριστημένος, έχει προβλήματα. Δεν μπορεί όμως να ζητά συνεχώς τρίτη ευκαιρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ για να προσθέσει: «το 2007 προτείναμε τετ α τετ των δύο αρχηγών και η ΝΔ δεν το δέχθηκε, το ίδιο έγινε και στις ευρωεκλογές, όμως επιτέλους το δέχθηκαν στις εκλογές αυτές. Συμφωνήσαμε για 2 debate -ένα των έξι αρχηγών και ένα των δύο- και αυτά έγιναν. Οι πολίτες έκριναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ομιλίες του πρωθυπουργού είναι επαναλαμβανόμενες και δείχνουν την αναξιοπιστία του καθώς αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες της διακυβέρνησης τα τελευταία 5,5 χρόνια», δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι λέει ανακρίβειες και έφερε ως παράδειγμα την αποστροφή του κ.Καραμανλή ότι η ΝΔ παρέλαβε το δημόσιο χρέος στα 200 δις ευρώ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το χρέος είτε το μετράει κανείς ως χρέος γενικής κυβέρνησης ήταν 160 δις ευρώ, είτε το μετράει ως χρέος κεντρικής κυβέρνησης ήταν 180 δις ευρώ, «πάντως σίγουρα δεν ήταν 200 δις ευρώ».

«Το γεγονός ότι του ξέφυγαν 20 δις ευρώ δείχνει και πόσο πέφτουν έξω γενικά στους λογαριασμούς τους», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Πρόσκληση… πρόκληση για νέο debate
, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009, 13:57.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης