«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας την Κυριακή 6 Μάιου», ανέφερε την Πέμπτη, μιλώντας στο Ηράκλειο της Κρήτς ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε μεγάλη και δυνατή σε παλμό προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του, ενώ τόνισε ότι «τα πιστόλια κάτω από το τραπέζι και αυτά στον κρόταφο δεν θα μας πτοήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του δικομματισμού λέγοντας: «Αυτές τις τρεις ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές θα αποφασίσουμε ότι ή διώχνουμε τους κατακτητές ή θα γονατίσουμε» για να προσθέσει ότι «δεν γονατίζουμε και αυτή είναι η απάντηση που στέλνουμε».

Επίσης, ανέφερε ότι από την Κρήτη στέλνει ένα μήνυμα και προς «εκείνους που θέλουν να σκλαβώσουν την πατρίδα μας και τους ντόπιους συνεργάτες τους. Αρχίζουμε βεντέτα. Μέχρι τέλους. Ή αυτοί ή εμείς». Δεν πρόκειται για πολιτική επιλογή, είπε, «αλλά για επιλογή ανάμεσα στη λευτεριά και τη σκλαβιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Καμμένος αφιέρωσε την αποψινή του ομιλία στην Χρυσή Λιανδράκη, τη μητέρα με τα εννιά παιδιά στην οποία η ΔΕΗ έκοψε την Τρίτη το ρεύμα για ανεξόφλητους λογαριασμούς, λέγοντας: «Δεν θα κάμψουν το ηθικό μας, δεν θα μας νικήσουν».

*Πηγή Φωτογραφιών: cretalive

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης