Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Κάμμενος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις μετά τη χθεσινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, είπε: «Δυστυχώς, ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζεται ως τοξικομανής, που του δίνεται η δόση, προκειμένου να τον κάνουμε μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών. Σε αυτό εμείς λέμε όχι».

Ο Π. Καμμένος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την 77η ΔΕΘ και σήμερα επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Άνθιμο, για να πάρει την ευλογία του -όπως είπε- και με τον οποίο συζήτησε για την πόλη και τα εθνικά θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε στον μητροπολίτη ότι «η ΔΕΘ υποβαθμίζεται κι αυτό είναι κακό για τη Θεσσαλονίκη», ενώ ο κ. Άνθιμος από την πλευρά του ζήτησε να μη μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη οι πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Ο κ. Καμμένος θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων. Την Τρίτη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην 77η ΔΕΘ στις 13.00 το μεσημέρι και την Τετάρτη, στις 19.00, θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης