Στην αντεπίθεση  πέρασε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για όσα δήλωσε η τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της σε κυριακάτικη εφημερίδα. Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος με  ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε ότι σταματά οποιαδήποτε διαδικασία για την αναβάθμιση των F-16, που ορίζει η συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ.

Μάλιστα ο κ  Καμμένος δεν άφησε να… πέσει κάτω το σχόλιο της Ντόρας Μπακογιάννη για τα F-16 και την καλεί να καταθέσει στην επιτροπή, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αφού η Ντόρα βλέπει κάτι σάπιο στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε στο Twitter.

Να θυμίσουμε ότι σε συνέντευξή της η κ. Μπακογιάννη είχε δηλώσει ότι: «Μάθαμε από τον πρόεδρο Τραμπ κάτι που νομίζω ενόχλησε κάθε έλληνα βουλευτή, ότι η Ελλάδα θα δώσει 2,4 δισ. δολάρια για να αναβαθμίσει τα F-16 και να δώσει θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. Κατόπιν ακούσαμε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να διαψεύδει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και να λέει ότι το κόστος είναι 1.1 δισ. και τα υπόλοιπα θα είναι σε αντισταθμιστικά – εκτός, ίσως, μπορεί, ενδεχομένως, κάποια για την Ελληνική Βιομηχανία Όπλων.Για να βγει αμέσως μετά μία «διευκρινιστική» ανακοίνωση από το ΓΕΑ. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Αν δεν υπήρχε ήδη συμφωνία, πώς την ανακοίνωσε ο πρόεδρος την ΗΠΑ, πώς είναι τόσο βέβαιος ο Πρωθυπουργός ότι θα υπάρξει μέσα σε 15 μέρες, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή;…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης