Π. Κουκουλόπουλος σε Μ. Λάτση: Έχω αποδείξεις

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014, 19:42
Π. Κουκουλόπουλος σε Μ. Λάτση: Έχω αποδείξεις
Έπειτα από την ανακοίνωση της Μαριάννας Λάτση για την φημολογούμενη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την ίδια και την Γιάννα Αγγελοπούλου, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αντί άλλης απάντησης παραθέτω όσα είπα σήμερα στις 8.30 το πρωί στη ΝΕΡΙΤ δηλαδή πολύ πριν την ανακοίνωση της κας Λάτση. Τα περί «φωτογράφων», «πληροφοριοδοτών», «ποιότητας χιούμορ», «διαπλοκής» και άλλα συναφή τα αντιπαρέρχομαι αλλά δεν τα ανταποδίδω γιατί πολύ απλά δε γνωρίζω την κα Λάτση ούτε τη συνάντησα ποτέ.

Απλώς ενημερώνω ότι δεν με αφορούν και έχω αποδείξεις επ’ αυτού μετά από 25 χρόνια δημόσιας παρουσίας για την οποία και διαρκώς κρίνομαι από τους πολίτες».

Ακολουθεί απόσπασμα της σημερινής συνέντευξης του Αναπληρωτή Υπουργού στην πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ:


ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Κουκουλόπουλε θέλω να μείνουμε λίγο στη χθεσινή σας παρέμβαση, απευθυνόμενος στην πτέρυγα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τις φωτογραφίες στο Salon de Bricolage έχετε κάτι να προσθέσετε;

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, ότι είχα να πω το είπα στο βήμα της Βουλής

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τι εννοείτε δηλαδή, ότι υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες και έχουν αποτυπώσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θυμίστε λίγο γιατί ίσως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς ειπώθηκε εχθές στη Βουλή.

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει τα πρακτικά της Βουλής, είπα κάτι πολύ συγκεκριμένα πολύ σοβαρά και χωρίς υπαινιγμούς ούτε για πρόσωπα ούτε για οτιδήποτε άλλο ούτε και με άρωμα απειλής ούτε οτιδήποτε άλλο. Είπα πολύ καθαρά στους συναδέλφους μου αυτά που γνωρίζω με την επισημότητα που έχει το βήμα της Βουλής και είπα στη Βουλή ότι θα ξαναμιλήσω εάν κι εφόσον χρειαστεί ή γνωρίζω περισσότερο κάτι περισσότερο. Ήμουνα πάρα πολύ καθαρός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αναφερθήκατε κ. Κουκουλόπουλε και θέλω πραγματικά να σας ρωτήσω γιατί έπρεπε να το κάνετε αυτό από τη Βουλή; Σε αυτό το δημοσίευμα που βγήκε ότι ο κ. Τσίπρας ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης..

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δε βγήκε κανένα δημοσίευμα.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Συναντήθηκε προ ημερών με δύο κυρίες, την κα Αγγελοπούλου και την κα Λάτση σε ένα κολονακιώτικο στέκι που το είπε με πολλή προφορά ο συνάδελφός μου και ο διπλανός μου από δω.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μα έτσι λέγεται Salon de Bricolage.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ναι αυτό λέω.

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Δε μίλησα για κανένα όνομα καμιάς κυρίας εγώ, εγώ είπα για τα χειροφιλήματα και τα Λονδίνα, γιατί έγινε μια αναφορά στη διαπλοκή και αναρωτήθηκα αν είναι απεμπλοκή και είπα αν μάλιστα για κάποια από αυτά όπως για το Λονδίνο ότι στην αρχή υπήρξε άρνηση και μετά παραδοχή..

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, αναφερθήκατε όμως στο σαλόνι.

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Εάν υπάρχουν φωτογραφίες για τέτοιου τύπου συναντήσεις, τι έχει να πει ο ΣΥΡΙΖΑ; Υπάρχει ένας διάλογος μέσα στη Βουλή που διεξάγεται με απόλυτη αξιοπρέπεια και ευπρέπεια- ούτε κανένα όνομα λέω και ούτε είπα, εάν χρειαστεί ότι γνωρίζω θα το πω στη Βουλή και πουθενά αλλού. Λοιπόν ξέρετε καλά ότι εδώ ήρθα όχι γιατί είπα κάτι χθες στη Βουλή, είχαμε κλείσει τις εμφανίσεις όλοι μας ήδη από την Πέμπτη Παρασκευή.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014, 19:48