«Η δικογραφία που δημοσιεύθηκε σε βάρος μου στα “ΝΕΑ” δεν συνετάχθη απλώς και μόνο από κάποιο βρώμικο παρακρατικό μηχανισμό της ΕΛΑΣ αλλά κυρίως στα άδυτα του Μαξίμου» δήλωσε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και σημείωσε: «Η μόνη δίωξη την οποία έχω υποστεί ήταν μόνο όταν με στείλανε επί χούντας στο στρατοδικείο και όταν, μετά το Πολυτεχνείο, συνέταξαν στα άδυτα της Ασφάλειας δικογραφία σε βάρος μου για τη δίκη του Φλεβάρη του ’74, χωρίς, όμως, να μπορέσουν να με συλλάβουν γιατί μπόρεσα και κρύφτηκα». «Δεν περίμενα ότι επί “δημοκρατίας” θα προωθούσαν σκευωρίες και χαφιέδικες δικογραφίες για να υποστώ διώξεις» πρόσθεσε.

«Είναι τραγικό ότι η Ελλάδα διολισθαίνει σε ένα καθεστώς ανάλογο με αυτό του Ερντογάν στην Τουρκία» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης και τόνισε: «Αυτήν την ώρα, όμως, Τσίπρας και μνημονιακό καθεστώς επιχειρούν να διώξουν στο πρόσωπό μου τη μόνη δύναμη που ασκεί πραγματική πολιτική και κινηματική αντιπολίτευση στο σύστημά τους. Την κύρια δύναμη που αντιστέκεται στους μαζικούς πλειστηριασμούς και τη μαζική λεηλασία σπιτιών και λαϊκών περιουσιών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως η ΕΛΑΣ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του κ.Λαφαζάνη και μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών την προηγούμενη εβδομάδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης