Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης, υποστηρίζοντας πως η συμφωνία που υπέγραψε ισοδυναμεί με τέταρτο νέο μνημόνιο, χωρίς μάλιστα καμιά χρηματοδότηση.

Ο κ. Λαφαζάνης χρεώνει στην κυβέρνηση ότι αντισυνταγματικά, χωρίς καμιά λαϊκή εξουσιοδότηση και δημοκρατική νομιμοποίηση, υπέγραψε τα χαράματα, «μια κατάπτυστη συμφωνία με τους υπαλλήλους της ΕΕ και του ΔΝΤ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη γραπτή του δήλωση, ο γραμματέας της ΛΑΕ τονίζει ότι «το νέο τέταρτο μνημόνιο σφαγιάζει, μεταξύ άλλων, τις συντάξεις και κατακρεουργεί το αφορολόγητο, ενώ διαλύει και στην ουσία βάζει “λουκέτο” στη ΔΕΗ». Προσθέτει δε, ότι η συμφωνία αυτή σπρώχνει την οικονομία σε μεγαλύτερο κατήφορο, πνίγει την κοινωνία και δίνει τη χαριστική βολή στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέρει ότι «η κυβέρνηση με τη συνθηκολόγηση αυτή, επωμίζεται, όχι μόνο πελώριες πολιτικές αλλά και βαρύτατες ποινικές ευθύνες» και καταλήγει λέγοντας ότι «βαρύτατες ευθύνες για τη νεοαποικιακή ληστρική συμφωνία επωμίζεται και η εθελόδουλη ΝΔ μαζί με όλα τα μνημονιακά κόμματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης