«Υποτέλεια των Τσίπρα - Αναστασιάδη για την κοινή ναυτική άσκηση ΗΠΑ -Τουρκίας»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 17:09
 «Υποτέλεια των  Τσίπρα - Αναστασιάδη για την κοινή ναυτική άσκηση ΗΠΑ -Τουρκίας»
Για την υποτέλεια της Ελλάδας και της Κύπρου στην αμερικάνικη στρατηγική που πλήττει θανάσιμα την εθνική μας ανεξαρτησία έκανε λόγο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ο ίδιος τόνισε πως η Αθήνα και η Λευκωσία λειτουργουν σαν «δούρειος ίππος» σε βάρος των νόμιμων εθνικών συμφερόντων, που κόστισε εθνικές περιπέτειες και υπονόμευσε την ειρήνη, την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η κοινή ναυτική άσκηση Τουρκίας – ΗΠΑ, η οποία, όπως αποκάλυψε η Άγκυρα, πραγματοποιήθηκε στις 17/12 και μάλιστα σε περιοχή και με τρόπο που παραβιάζουν προκλητικά τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποτελεί κόλαφο και μεγάλο χαστούκι στο καταστροφικό και υποτελές δίδυμο Τσίπρα – Αναστασιάδη, που για κακή μας τύχη διευθύνουν την πορεία της Ελλάδας και της Κύπρου ως άβουλα προτεκτοράτα του αμερικανοατλαντισμού και των ιεράκων του Ισραήλ.

Σήμερα που η υποτέλεια Ελλάδας και Κύπρου έχει εξελιχθεί, με πλήρη κατάρρευση κάθε ίχνους ανεξαρτησίας τους, σε άβουλη δορυφοροποίηση τους στον αμερικανοϊσραηλινό άξονα, η ζημιά για τις δυο χώρες μας μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφή και σε Βατερλό.

Αυτές τις ώρες, οι ιστορικές εμπειρίες και τραγωδίες σε αυτόν τον τόπο δεν επιτρέπουν σε κανένα να επικαλεσθεί αυταπάτες ή αφέλειες, διότι οι τελευταίες σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές συνδράμουν απλώς τους επιτήδειους και συνειδητούς εθελόδουλους στα ξένα ιμπεριαλιστικά κέντρα και συμφέροντα που κυριαρχούν σε αυτόν τον τόπο, να ολοκληρώσουν μια θανάσιμη πορεία οικονομικού και εθνικού αφανισμού της πατρίδας μας.

Σήμερα όσο ποτέ η εθνική, οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική επιβίωση Ελλάδας και Κύπρου επιβάλλουν μια μεγάλη ανατροπή των ξενόδουλων κατεστημένων και επαναθεμελιώσεις με επίκεντρο μια ανεξάρτητη πραγματικά πολυδιάστατη στρατηγική διεθνών οικονομικών και πολιτικών σχέσεων».

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, 17:09