Τη βεβαιότητα ότι θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Πολιτών» Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι μετεκλογικά θα συνεργαστεί με όσους είναι κοντά στις δικές του απόψεις, προτάσεις και ιδεολογία, αποκλείοντας τους Νίκο Ταχιάο και Κατερίνα Νοτοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εγώ πάω δεύτερο γύρο. Εξάλλου, το γνωρίζω το αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την Κεντροδεξιά, σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις που κάνουν την εμφάνισή τους και τα ποσοστά που λαμβάνει ο συνδυασμός του επεσήμανε: «Εγώ 35 χρόνια ασχολούμαι με την πολιτική, ποτέ δεν έδωσα σημασία στις δημοσκοπήσεις, αφού όσο υπάρχουν ευρώ στις τσέπες κάποιων ή χορηγοί, θα υπάρχουν και κομματικές και οικογενειακές και ροζ δημοσκοπήσεις».

Ερωτηθείς πώς σχολιάζει το ενδεχόμενο να μετακινηθούν στη δική του παράταξη οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, λόγω της μη συμμετοχής της στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ο κ. Ψωμιάδης απάντησε: «Κατ’ αρχάς, είναι λυπηρό ένα κόμμα που με δημοκρατικές διαδικασίες μπήκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, σήμερα να αποκλείεται για τον άλφα ή τον βήτα λόγο, και φυσικά αυτό δεν αφορά την αυτοδιοίκηση. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι ένα ποσοστό (από τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής) θα έρθει κοντά στη δική μας πατριωτική παράταξη και μέσα στα “συν” που έχει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αυτό είναι ένα ακόμη “συν”».

Εξέφρασε, πάντως, την πεποίθηση ότι «δυστυχώς, ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών θα ψηφίσει (στις αυτοδιοικητικές εκλογές) με κομματικό κριτήριο», χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους υποψηφίους των κομμάτων ως «κομισάριους του συστήματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης