«Έτοιμη να δώσει τη μάχη, πιο συμπαγής από ποτέ», είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των κρίσιμων κοινοβουλευτικών ψηφοφοριών, σύμφωνα με τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Παναγιώτη Ρήγα.

Όπως σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία», «η εξασφάλιση του ουδέτερου δημοσιονομικά χαρακτήρα της συμφωνίας μέσα από το τελευταίο Eurogroup είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Υπάρχει όμως ακόμα δουλειά που καλείται να φέρει εις πέρας αυτές τις ημέρες η διαπραγματευτική μας ομάδα. Όταν η προσπάθεια αυτή ολοκληρωθεί θα κάνουμε συλλογικά έναν ψύχραιμο απολογισμό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Ρήγας προβλέπει πως «η τελική συμφωνία που θα φέρουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών θα υπερψηφιστεί χωρίς προβλήματα, γιατί στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης είναι να βγει η χώρα από την κρίση και την επιτροπεία».

«Να τελειώνουμε οριστικά με τα προγράμματα δανεισμού και τα μνημόνια που τα συνοδεύουν. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο σύνολό της συνειδητοποιημένη και έτοιμη να δώσει τη μάχη πιο συμπαγής από ποτέ» συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης