Με ιδιαίτερη καυστικότητα σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τα γεγονότα των περασμένων ημερών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. 

Ο ίδιος μιλώντας για τις κινήσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου και της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, διευκρίνισε περιπαικτικά ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στα κάγκελα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχεις μια κυρία από τη Βουλή που όχι μόνο σκαρφαλώνει, αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα, που είναι και μυτερά», είπε ο κ. Πάγκαλος σε δημοσιογράφους γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, οι οποίοι στη συνέχεια σχολίασαν ότι τα κάγκελα ήταν μυτερά αλλά επίπεδα.

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια…», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου την οποία επίσης δεν κατονόμασε. «Δεν ξέρω τι ήτανε, δεν μπορώ να κάνω ψυχανάλυση. Ελπίζω να χρησιμοποιούν τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ…».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτο κόμμα όπως δείχνουν πολλές δημοσκοπήσεις», είπε ο πρώην υπουργός και συνέχισε: «Ως πρώτο κόμμα θα πάρει την εντολή σχηματισμού της κυβέρνησης. Χρειάζεται 151. Πού θα τους βρει τους 151; Ακόμη και στην τρελή εποχή μας αποκλείεται να συνεργαστεί με την Χρυσή Αυγή. Με το ΚΚΕ αποκλείεται. Με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί, ο κ. Τσίπρας είπε ότι το βράδυ των εκλογών εγώ θα έχω καταργήσει όλους τους νόμους του μνημονίου» σχολίασε ο κ. Πάγκαλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης