Πάγκαλος για Μπαλτά: «Είναι απερίγραπτα κομπλεξικός, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 10:25
Πάγκαλος για Μπαλτά: «Είναι απερίγραπτα κομπλεξικός, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου»
Ευθεία επίθεση προς τον Υπουργό Παιδείας εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας τον κ. Αριστείδη Μπαλτά ως «εθνικοσοσιαλιστή, απερίγραπτα κομπλεξικό, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου».

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι στα τέλη Μαρτίου το κράτος «δεν θα μπορεί να πληρώσει και τότε θα γίνει το έλα να δεις».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ άσκησε σκληρή κριτική στον κ. Μπαλτά με αφορμή τις αλλαγές που προωθεί στην Παιδεία και το εκπαιδευτικό σύστημα: «Ο πραγματικός αριστερός θέλει την αριστεία. Ο Μπαλτάς είναι εθνικοσοσιαλιστής, απερίγραπτα κομπλεξικός, φαινόμενο κοινωνικού περιθωρίου... Είναι η νοοτροπία τους τέτοια ό,τι δεν καταλαβαίνουν το εξαφανίζουν, ζούμε μια υφέρπουσα δικτατορία», είπε.

«Πάσχουμε από ελίτ, μάς λείπει η ξεχωριστή άρχουσα ομάδα... εκτός αν θέλουμε να βράζουμε μες στο ζουμί μας και να ικανοποιηθούμε με βλακώδεις φλυαρίες», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την οικονομία της χώρας, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι «οδεύουμε στην κατάσταση να μην πληρώσουμε τους δανειστές... μιλάμε για χρεοκοπία και για δραχμή…».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 10:29