Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά τη συζήτηση στη βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, μιλώντας στο Βήμα fm.

Για τον Αλέξη Τσίπρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που είπε -και τον είδα πρώτη φορά να χάνει κάθε έννοια ψυχραιμίας, γιατί είναι τρομερός ομιλητής ο Τσίπρας, το’ χει που λέμε- ήταν σε μια στιγμή που τόνισε: «Μου είπατε ότι έχετε 3 διπλώματα μεταπτυχιακά, εγώ δεν έχω, γιατί δεν είχα τη δυνατότητα». Εκεί έβλεπε κανείς το κόμπλεξ, γιατί πώς δεν είχε τη δυνατότητα; Ο πατέρας του Τσίπρα ήταν πάμπλουτος από ό,τι ξέρω, ο ίδιος δεν είχε τη δυνατότητα γιατί έκανε καταλήψεις και τσαμπουκάδες στα αμφιθέατρα!»

Για τον κ. Κατρούγκαλο

«Είναι ψυχολογικά άρρωστα παιδιά αυτά, όπως ο κ. Κατρούγκαλος. Δεν είμαι ψυχίατρος και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει, μπορεί να έχει μία σοβαρή διαταραχή, για την οποία να αξίζει τη συμπάθειά μας και την αλληλεγγύη μας ο κ. Κατρούγκαλος. Τι παιχνίδια κάνουν ο κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Τσίπρας, όταν διέλυαν τα σχολεία της χώρας; Αφού κέρδισε την απεργία το κίνημα των μαθητών, οι οποίοι ζητούσαν να μην εξετάζονται, να μην διαβάζουν -με τεμπέλικα και αχαΐρευτα συνθήματα- μετά ζήτησαν με χωριστή απεργία, να μην υπολογιστούν οι μέρες της απεργίας και να μην γίνουν συμπληρωματικά μαθήματα. Δηλαδή να μείνουν στούρνοι, όπως είναι.. Έτσι ζήτησαν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης