Πάνος Καμμένος: «Παρατείνεται η συνεργασία μου με τον Αλέξη Τσίπρα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018, 13:20
Πάνος Καμμένος: «Παρατείνεται η συνεργασία μου με τον Αλέξη Τσίπρα»
Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στο ονοματολογικό δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Ο κ. Καμμένος μετέθεσε για πολύ πέραν του Μαΐου την πρόσφατη συμφωνία που είχε κάνει με τον Αλέξη Τσίπρα για να επαναδιαπραγματευθούν τη συνεργασία τους τον Μάρτιο του 2019. Όπως ανέφερε, δικαιώθηκε από τις εξελίξεις που δεν έριξε την κυβέρνηση.

«Δικαιωθήκαμε, όταν λέγαμε ότι η υπόθεση αυτή θα είναι μία υπόθεση που θα τραβήξει πάρα πολύ. Είδαμε ότι το 70% των Σκοπιανών δεν είναι διατεθειμένο όχι μόνο να βρει λύσεις, αλλά ούτε να υποχωρήσει στη σκληρή στάση της διεκδίκησης εδαφών και της παραχάραξης της ιστορίας. Ξεκινάει μία νέα, μια καινούργια εποχή, όπου πιστεύω ότι μεταθέτει ακόμα και τη συμφωνία που κάναμε με τον Αλέξη Τσίπρα για τον Μάρτιο για πολύ αργότερα, προκειμένου να αποφασίσουν και από την άλλη πλευρά το πώς θα κινηθούν. Θεωρούμε μεγάλη δικαίωση το ότι τον Ιούνιο δεν ανατρέψαμε την κυβέρνηση, όπως ήθελε ο κ. Μητσοτάκης, για να αποφύγει την έξοδο από τα μνημόνια και την πάταξη της διαφθοράς. Παραμένουμε σταθεροί και συνεπείς στη θέση μας και στην εντολή που λάβαμε από τον ελληνικό λαό» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε αναφορά και στο σενάριο των πρόωρων εκλογών, τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό οι εκλογές τελικά να γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

«Η εκτίμησή μας για τις εκλογές του 2019 είναι ότι θα έρθουν σίγουρα μετά τον Μάιο και πολύ πιθανόν με τις εξελίξεις που υπάρχουν και στο Σκοπιανό, όταν τελειώσει η τετραετία, όπου η κυβέρνηση θα μπορεί να έχει ολοκληρώσει το έργο της. Έχουμε κάνει μία δήλωση με τον πρωθυπουργό, η οποία είναι σαφής, ότι θα ξανασυζητήσουμε τον Μάρτιο. Απ' ό,τι φαίνεται τώρα, θα ξανασυζητήσουμε τον Μάιο ή τον Αύγουστο» επεσήμανε.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2018, 13:29