Την πεποίθηση ότι θα επιτευχθεί συμφωνία για τη χρηματοδοτική στήριξη της Ελλάδας στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 24 Απριλίου εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Πιερ Κάρλο Πάντοαν.

«Οι συζητήσεις συνεχίζονται. Γίνεται πρόοδος. Είμαι βέβαιος ότι θα επιτευχθεί συμφωνία στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup» τόνισε ο Πάντοαν σήμερα από τη Σιγκαπούρη στην τηλεόραση του Bloomberg.
«Υπάρχει κοινό συμφέρον να βρεθεί μία λύση που θα αποκλείει το Grexit. Η κατάσταση πηγαίνει στη σωστή κατεύθυνση» πρόσθεσε ο υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Bloomberg, ο Τζέιμι Ντάιμον (Jamie Dimon), διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan Chase, που είναι η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα από πλευράς ενεργητικού, δήλωσε ότι η τράπεζα πρέπει να είναι έτοιμη για το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μία ενδεχόμενη έξοδο. Κάνουμε συνεχώς ασκήσεις αντοχής της εταιρείας μας στις πιθανές επιπτώσεις που θα προέκυπταν από ένα τέτοιο συμβάν» ανέφερε ο Ντάιμον σε επιστολή προς τους μετόχους της τράπεζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης