«Στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα έχω περισσότερο χρόνο και θα μιλήσω πολύ περισσότερο. Έχει εξαπολυθεί επίθεση εναντίον μου, με μεθόδους παρακράτους ή μαφίας. Είναι όμως πρόχειρη και βλακώδης. Μάλλον έχουν μειωθεί τα αντανακλαστικά της, γιατί πλησιάζει στο τέλος της» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Ξέρουν όλοι τι συνέβαινε στο παρελθόν και τι συμβαίνει τώρα», είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος. «Γελάνε όλοι με τον ισχυρισμό ότι παρενέβην στην Δικαιοσύνη γιατί ξέρουν πώς λειτουργούσε η Δικαιοσύνη πριν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην επιτροπή θεσμών να μιλήσουμε για τις απειλές που δέχθηκαν εισαγγελείς. Θα πρέπει να μιλήσουμε επίσης για την ανυπόστατη καταγγελία της κ. Τσατάνη. Γιατί οι καταγγελίες της κ. Τσατάνη είναι πιο αξιόπιστες από αυτές του κ. Αγγελή; Θα πρέπει να μιλήσουμε και για τις παραιτήσεις άλλων εισαγγελέων.

» Στην επιτροπή θεσμών θα αναδειχθούν κι άλλες υποθέσεις. Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Βγενόπουλο, όπως δεν το έκανα στο παρελθόν, και δεν με ενδιαφέρει η υπόθεσή του. Η κ. Τσατάνη είναι σύζυγος και μητέρα στελεχών και υποψηφίων της ΝΔ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης