Ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η οποία όπως τονίζεται «για άλλη μια Κυριακή συνεχίζει τη γνωστή εκστρατεία λάσπης και συκοφαντίας κατά του  Γιώργου Παπακωνσταντίνου».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ας θυμίσουμε για άλλη μια φορά τα κίνητρα της εφημερίδας: οι γνωστές φορολογικές εκκρεμότητες του εκδότη της Θέμου Αναστασιάδη. Ας θυμίσουμε, επίσης ότι ο Υπουργός ΠΕΚΑ έχει ασκήσει αγωγή κατά της εφημερίδας για συκοφαντική δυσφήμηση.

Το ερώτημα, όμως, που τίθεται εύλογα από κάθε καλόπιστο Έλληνα πολίτη είναι πόσο ακριβώς χρόνο χρειάζεται η Δικαιοσύνη, ώστε να αποφασίσει αν πρέπει να απαγγελθούν κατηγορίες ή να μπει στο αρχείο μια φορολογική υπόθεση. Είναι τρεισήμισι χρόνια ένας ευλογος χρόνος, για να μάθουν οι Έλληνες πολίτες την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη με τη γνωστή βαλίτσα με τα περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ;

Μέχρι τότε, είναι βέβαιο ότι ο κύριος Αναστασιάδης θα συνεχίσει κάθε Κυριακή να βάλλει μέσα από την εφημερίδα του κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης