Ευθείες βολές κατά του Κώστα Καραμανλή εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην τελευταία του προεκλογική συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ».

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «δεν εκπληρώνει το χρέος του ως πρωθυπουργός», καθώς «δε ζήτησε διαφάνεια, διερεύνηση και αποφάσισε συγκάλυψη και παραγραφή» των αδικημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώνει δε ότι η «αναξιοπιστία του κοντεύει να γίνει παροιμιώδης» και επαναλαμβάνει ότι έπρεπε να έχουν ζητηθεί οι παραιτήσεις υπουργών σχετικά με τη διαφυγή υπόπτων στο σκάνδαλο της Siemens.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα ανοίξει το δρόμο για εθνικές εκλογές πριν από τη διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και καλεί τους ψηφοφόρους να μην απόσχουν από τις ευρωεκλογές και την Κυριακή να αδράξουν την ευκαιρία, ώστε να καταδικάσουν τις πολιτικές της ΝΔ για τον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση πως «δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε τη δυναμική, ούτε την εμπιστοσύνη», για να αναλάβει το δύσκολο έργο αντιμετώπισης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και προαναγγέλλει ότι το ΠΑΣΟΚ θα εντείνει την αντιπολιτευτική τακτική του, προκειμένου να πείσει τους πολίτες πως «υπάρχει διέξοδος, δύσκολη αλλά εφικτή, πως υπάρχουν λύσεις και επιλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης