Ο τέως πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου χαιρετίζει με δήλωσή του την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου. «Ορκίστηκε σήμερα Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο» αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου επισημαίνοντας ότι «οι παγκόσμιες προκλήσεις πολλαπλασιάζονται, τα διλήμματα επιτείνονται, την ώρα που η δημοκρατία και η αυτονομία της πολιτικής δέχονται πλήγματα».

Όπως υπογραμμίζει ο τέως πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, «η Ελλάδα καλείται να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις των καιρών και στις ιδιαιτερότητες της ευρύτερης περιοχής μας, με αποφασιστικότητα και βούληση που θα της επιτρέψουν να αντιμετωπίσει μαζί και τα θεσμικά της ελλείμματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με την πεποίθηση ότι η κ. Σακελλαροπούλου θα συμβάλει ουσιαστικά στη συλλογική προσπάθεια που χρειάζεται για να αντιμετωπιστούν οι παρούσες προκλήσεις, της εύχομαι καλή δύναμη. Θα είμαστε δίπλα της, αρωγοί, για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών, το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την εμπέδωση αισθήματος ισονομίας και δικαιοσύνης στη χώρα μας» καταλήγει ο κ. Παπανδρέου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης