Έτοιμο να δώσει σκληρό ιδεολογικό και πολιτικό αγώνα, ενόψει της καταιγίδας που έρχεται στην οικονομική και κοινωνική πολιτική είναι το ΚΚΕ, σύμφωνα με τη γενική γραμματέα της, Αλέκας Παπαρήγα.

Η κα Παπαρήγα ασκώντας έντονη κριτική σε όλα τα άλλα κόμματα ανέφερε ότι το σύνθημα του ΚΚΕ είναι εγρήγορση, άμεση και οργανωμένη απάντηση των εργαζομένων, πριν χαθεί πολύτιμος χρόνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη γγ του ΚΚΕ, οι εργαζόμενοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα βαρύ ένταλμα, το πακέτο υγείας και πρόνοιας, που αποφασίστηκε πρόσφατα σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η γραμματέας του ΚΚΕ είπε ότι έρχεται νέα καταιγίδα και στο πλαίσιο αυτό οι εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, δεν πρόκειται να προσφέρουν απολύτως τίποτα, αν το Κίνημα δεν ορθώσει το ανάστημά του, ώστε να απορριφθούν οι στρατηγικές που υπηρετούν τις επιχειρήσεις.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η κ. Παπαρήγα, είπε ότι με βάση και τις δηλώσεις και του πρωθυπουργού, είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις επιλογές της, στηρίζοντας την κερδοφορία του κεφαλαίου, χωρίς να λογαριάζει το κόστος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ασύστολη δημαγωγική και προκλητική στάση, προσθέτοντας ότι κάνει διαχωρισμό μεταξύ καλού και κακού κεφαλαίου, ενώ στην ουσία δεν προσφέρει καμία λύση στους εργαζόμενους.

Αναφερόμενη στο ΛΑΟΣ είπε ότι αποτελεί βασικό στήριγμα ενσωμάτωσης του Κινήματος και προσπαθεί να αναδείξει ως νούμερο ένα πρόβλημα ,αυτό της μετανάστευσης, εμφανίζοντάς το ότι κλονίζει την ασφάλεια του λαού. Ο λαός, πρόσθεσε, εκτελεί συμβόλαιο αντικομμουνισμού.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι δεν μπορεί να προσφέρει καμία λύση με τα υπαρξιακά προβλήματα που συζητάει, ενώ είναι αδιέξοδη η προγραμματική του πρόταση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης