Παπαρήγα: Αν είστε παλικάρια καταργήστε τα stage

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 09:04
Παπαρήγα: Αν είστε παλικάρια καταργήστε τα stage
Κάλεσμα στα λαϊκά στρώματα "να μην πέσουν στη λούμπα του δικομματικού καβγά" απηύθυνε η γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από τη Νίκαια.

Η κ. Παπαρήγα χαρακτήρισε την ψήφο στο ΚΚΕ "μονόδρομο" επισημαίνοντας ότι "αν στις 4 Οκτώβρη δεν έχει ενισχυθεί το ΚΚΕ, θα έχει μπει ένα νέο εμπόδιο στο λαϊκό κίνημα, μια νέα θηλιά στο λαιμό των λαϊκών στρωμάτων".

Η  κα Παπαρήγα άσκησε σοβαρή κριτική προς το ΠΑΣΟΚ για το θέμα των stage, λέγοντας: "είναι ντροπή να μιλάει ο Γιώργος Παπανδρέου για τα stage, όταν είναι γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ τα καθιέρωσε, τα νομιμοποίησε και τα εφάρμοσε στην τοπική αυτοδιοίκηση".
 
Και χαρακτηριστικά πρόσθεσε, απευθυνόμενη και στους δύο ηγέτες -Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ- ότι "αν είναι παλικάρια να πάνε στους ιδιώτες επιχειρηματίες να τους πιέσουν για την κατάργηση των stage".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της αυτοδύναμης κυβέρνησης, για να ξεκαθαρίσει ότι: "Αυτός είναι δικός τους πονοκέφαλος. Η Νέα Δημοκρατία υπήρξε οδοστρωτήρας και με 151 βουλευτές. Το ΠΑΣΟΚ θέλει την αυτοδυναμία για να έχει σιγουριά, να μην υφίσταται λαϊκή πίεση, ούτε να αναγκαστεί να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ, τους Οικολόγους και το ΛΑΟΣ. Προτιμά την αυτοδυναμία και μετά να τραβήξει τα μικρά κόμματα σε ευρύτερη συνεργασία".


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009, 09:04