«Αν οι εργαζόμενοι δεν καταφέρουν να σπάσουν αυτή την καταιγίδα των μέτρων και συμμορφωθούν στα κελεύσματα της κυβέρνησης, σε έναν χρόνο θα έρθουν χειρότερα».
 
Την εκτίμηση αυτή έκανε η κ. Παπαρήγα, στο πλαίσιο της απεργιακής συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος, για τις κυβερνητικές εξαγγελίες σχετικά με το ασφαλιστικό, την εισοδηματική και τη φορολογική πολιτική.

Η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, απευθυνόμενη στους εργαζομένους, είπε: «Μη δίνετε δεκάρα σε αυτά που σας λένε. Για τη σωτηρία των τραπεζιτών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων ενδιαφέρονται», τονίζοντας παράλληλα: «Φράγμα λοιπόν στα μέτρα, ξεσηκωμός και συνεχής αγώνας, γιατί τα χτυπήματα έρχονται και με το φορολογικό και με την κοινωνική ασφάλιση. Ας μην τους αφήσουμε δίοδο. Μην τους πιστέψετε. Γυρίστε την πλάτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, τόνισε ότι «είναι σαν να κήρυξαν πολεμικό ανακοινωθέν. Μας κήρυξαν τον πόλεμο, θα απαντήσουμε στον δρόμο με αγώνες. Θα απαντήσουμε, ματαιώνοντας και την τελευταία προσδοκία τους: Να πεθάνουμε δουλεύοντας για τα αφεντικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης