Βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο MEGA.

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα είναι μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ με καθαρή διαφορά» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θέλουμε να είμαστε τόσο ισχυροί, ούτως ώστε να μη μας έχει κανένας και τα δύο χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο κ. Παππάς εκτίμησε ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εφικτός. «Αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι μπορούμε να τον κατακτήσουμε κι αν δεν τον κατακτήσουμε, θα είμαστε τόσο κοντά, ούτως ώστε κανένας να μην μπορεί να πάρει την ευθύνη να σύρει τη χώρα σε νέες εκλογές» τόνισε.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα προέβλεψε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι στη Βουλή και ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι η επανάληψη του κυβερνητικού συνασπισμού που υπήρχε και στην προηγούμενη περίοδο.

Πάντως, υπογράμμισε ότι σε κάθε περίπτωση «η χώρα θα κυβερνηθεί», ενώ επανέλαβε την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Η χώρα ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα έχει κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ» επεσήμανε.

Ερωτηθείς σχετικά με τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε ότι θα καταργηθεί. «Είναι σαφές, το έχουμε ζητήσει από την προηγούμενη Δευτέρα» ανέφερε ο κ. Παππάς, υποστηρίζοντας ότι «ήταν η βασική γραμμή πίεσης των δανειστών».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης