Παπαχριστόπουλος: Θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, 10:50
Παπαχριστόπουλος: Θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ
Για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, αλλά και για τη στάση που θα κρατήσει όταν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή, μίλησε στον ANT1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Όπως είπε, η συνάντηση δεν ήταν μυστική και έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να διευκρινίσει το περιεχόμενό της.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο ότι διαφωνεί με το κόμμα του σε ό,τι αφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την υπερψηφίσει όταν θα έρθει στη Βουλή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα κυβέρνηση».

Επίσης, διευκρίνισε ότι, ακόμα κι αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας: «Θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».

Ερωτηθείς αν στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι δεν έχει τεθεί επ’ ουδενί τέτοιο ζήτημα, ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ μέρος οποιαδήποτε συνδιαλλαγής, αλλά δεν ξεκαθάρισε αν τελικά θα είναι εφόσον του γίνει μια τέτοια πρόταση στις επόμενες εκλογές.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, 11:06