Συνεχίζονται σήμερα οι τελετές παράδοσης – παραλαβής υπουργείων στον απόηχο της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στα μέλη του νέου Υπουργικού Συμβουλίου στη Βουλή.

Με το μήνυμα ότι «η αυτοτροφοδοτούμενη κρίση θα σταματήσει» ολοκλήρωσε την ομιλία του ο νέος τσάρος της οικονομίας Γιάννης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Οικονομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα, στην αίθουσα Π. Μπακογιάννης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην Κατεχάκη πραγματοποιήθηκε η αλλαγή του χαρτοφυλακίου, με τον Γιάννη Πανούση να παραλαμβάνει τα ηνία από τον Βασίλη Κικίλια. Η τελετή έγινε παρουσία του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκου Βούτση. Αντίστοιχες τελετές έχουν πραγματοποιηθεί στο Υπερυπουργείο Εσωτερικών – Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Τουρισμού, από την απερχόμενη υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη στον Γιώργο Σταθάκη και στην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Διαβάστε επίσης:
Αποχώρησε από το υπουργείο Εξωτερικών ο Βενιζέλος, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015, 19:18

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015, 19:41

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης