Έντονα αντέδρασε ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, για τα όσα φέρεται να κατέθεσε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, χαρακτηρίζοντας τα γελοιότητες ενώ κάνει λόγο για «βόρβορο λάσπης» και απειλεί ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, σε γραπτή δήλωση του ο κ. Τσοχατζόπουλος τονίζει: «Από τα όσα δημοσιεύονται στις αναρτήσεις του ιστότοπου REAL.GR -και άλλων ενημερωτικών μέσων- ως πληροφορίες για την κατάθεση του εκδότη-επιχειρηματία της ενημέρωσης Ν. Χατζηνικολάου, φαίνεται ότι επέλεξε να συνεχίσει και στο Κοινοβούλιο, χωρίς κανένα ενδοιασμό, το βόρβορο λάσπης,- με ασύστολα ψεύδη, με συκοφαντίες, με επίκληση ακόμη και ανύπαρκτων «γεγονότων» και γελοιοτήτων-, που εκτοξεύει μήνες τώρα εναντίον μου, προσβάλλοντας έτσι το κύρος του Κοινοβουλίου και των βουλευτών-μελών της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ο κ. Τσοχατζόπουλος καταλήγει: «Μόλις λάβω γνώση των πρακτικών της κατάθεσής του και διαπιστώσω ότι επαληθεύονται τα παραπάνω θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του».

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηνικολάου απάντησε, δηλώνοντας: “Δεν θα παρακολουθήσουμε το συνεχιζόμενο παραλήρημα του κ. Τσοχατζόπουλου. Το λόγο έχουν τώρα η Βουλή και η Δικαιοσύνη”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης