Επιστολή στους υπουργούς Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, και Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, απέστειλε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, στην οποία τους εκθέτει το σοβαρό πρόβλημα των 940 εργαζομένων στην εταιρεία πλαστικών και ελαστικών Πετζετάκις Α.Ε., που βρίσκονται απλήρωτοι εδώ και 7 μήνες και έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας από τον Δεκέμβριο του 2010.

Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης τονίζει ότι «είναι στοιχειώδες να μάθουν το ταχύτερο οι εργαζόμενοι τι πρόκειται να συμβεί με τις θέσεις εργασίας τους, αλλά και να δοθεί οποιαδήποτε συνδρομή από την Πολιτεία, για να τους βοηθήσει να αντεπεξέλθουν στον αγώνα της επιβίωσης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζητεί, δε, την παρέμβαση των δύο υπουργών, «ώστε να ξεκαθαριστεί το ταχύτερο δυνατό η κατάσταση της εταιρείας, για να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι τι θα γίνει με τις θέσεις εργασίας, να δοθεί εφάπαξ επίδομα 1.000 ευρώ από τον Ο.Α.Ε.Δ., καθώς επίσης και να οριστεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ώστε να αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης