Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης που αποκάλεσε την Σία Αναγνωστοπούλου «τσατσά»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, 14:34
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης που αποκάλεσε την Σία Αναγνωστοπούλου «τσατσά»
Παρελθόν από τη θέση του διευθυντή Θεσσαλονίκης της ΟΝΝΕΔ αποτελεί ο Εμμανουήλ Κούλας μετά την επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

Ο μέχρι σήμερα διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης, παραπέμπεται μάλιστα στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ

«Οι θέσεις που εξέφρασε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σαφώς και δεν εκφράζουν το σύνολο της Οργάνωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Νέων της ΝΔ και προσθέτει:
«Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις. Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ».

Ο κ. Κούλας είχε γράψει χθες σε ανάρτησή του στο twitter: «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου» ωστόσο λίγο αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του.Η κυρία Αναγνωστοπούλου απάντησε ωστόσο με νέα ανάρτησή της στο Facebook κάνοντας λόγο για απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον της και για «ακραία σεξιστικό σχόλιο, καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης» του κ. Κούλα. Η πρώην υπουργός κάλεσε μάλιστα την ΝΔ να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτάνα) καθαρά ακροδεξιας έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή...» έγραψε η κυρία Αναγνωστοπούλου.Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γ.Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός» τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επιδόθηκε σε ένα άκρως σεξιστικό υβρεολόγιο, με αφορμή ένα πολιτικό σχόλιο της Σ.Αναγνωστοπούλου για τις υποτιμητικές και σεξιστικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup σχετικά με τους λαούς του Νότου της Ευρώπης» αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.

Παράλληλα καλεί τον Κ.Μητσοτάκη «να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματος του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017, 14:43