Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού υπέβαλε ο Χάρης Θεοχάρης, αφήνοντας αιχμές για το γεγονός ότι δεν ελήφθησαν αποφάσεις στο συνέδριο του κόμματος.

Στην επιστολή παραίτησής του ο κ. Θεοχάρης εκφράζει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι δεν πάρθηκαν «αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού», σημειώνοντας ότι ο ίδιος εξέθεσε «με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα» τις ενστάσεις του για τη στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις» σημειώνει και προσθέτει:

«Ελπίζω πάντα πως, με την ανανεωμένη σου εντολή, θα πάρεις τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις τη μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού, παραμένω βουλευτής του».

Με απόφασή του ο Σταύρος Θεοδωράκης όρισε ως νέο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο μαζί με τον Σπύρο Δανέλλη τον βουλευτή Γιώργο Αμυρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης