Την απόφαση του να παραιτηθεί από την θέση του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας στα τέλη Μαρτίου με σκοπό να προετοιμαστεί για την οριστική «κάθοδό» του στις εκλογές του Μαΐου για τον Δήμο Πατρέων ανήγγειλε σήμερα το μεσημέρι ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Φόρα Παρτίδα» των Νίκου Σύφαντου και Αφροδίτης Τσικριτζή στον Αντέννα Πάτρας 105.3.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέου επικεφαλής της δημοτικής του παράταξης ο οποίος, μετά τον Μάρτιο, θα είναι και ο νέος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, για δύο μήνες και έως την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φαίνεται, πλέον, με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος δεν υποχωρεί ούτε… εκατοστό από την απόφαση του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων. Άλλωστε, τον τελευταίο καιρό έχει πυκνώσει τις επαφές και τις συζητήσεις του με πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του.

ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε στον Αντέννα Πάτρας 105.3 και για το θέμα των εικονικών γάμων που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Όπως είπε έχει ήδη ολοκληρωθεί η έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας και έχει διαβιβαστεί το σχετικό πόρισμα στις εισαγγελικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας σοβαρές ευθύνες για τους εικονικούς γάμους φέρεται να έχουν στελέχη του Ληξιαρχείου του Δήμου χωρίς να προκύπτει εμπλοκή πολιτικών προσώπων καθώς οι διοικητικές πράξεις δεν έφεραν υπογραφές τους.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι έχει ήδη στείλει αίτημα στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα με το οποίο ζητά την άμεση αντικατάσταση της Ληξιάρχου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης