Με την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο Θησείο, στις 3 Σεπτέμβρη, ξεκινά η αποκαλούμενη από το ΠΑΣΟΚ «πορεία προς τις εκλογές».

Με αφετηρία τον εορτασμό για τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Κινήματος, το ΠΑΣΟΚ ξεκινά πολιτική εξόρμηση σε ολόκληρη τη χώρα με τον γραμματέα του Κινήματος Γιάννη Ραγκούση να επισημαίνει σε εγκύκλιό του προς τις τοπικές οργανώσεις ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα «είτε οι εκλογές διενεργηθούν άμεσα, είτε το αργότερο στην αρχή της νέας χρονιάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εγκύκλιό του ο κ. Ραγκούσης επισημαίνει ότι «η χώρα βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο εξ αιτίας της δημοσιονομικής κατάρρευσης του πρωτοφανούς καταλόγου υποθέσεων διαφθοράς, αλλά και των πρωτόγνωρων μεθοδεύσεων συγκάλυψης και παραγραφής».

Κατά τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, σε όλα αυτά προστίθεται τώρα η επανάληψη των καταστροφικών πυρκαγιών «για να αποδειχθεί πόσο επιβλαβής για τον τόπο είναι η διακυβέρνηση της ΝΔ».

Κλείνοντας, ο κ. Ραγκούσης τονίζει: «Με αποφασιστικότητα, επίγνωση της ευθύνης μας απέναντι στο λαό, ενωμένοι στην πρόκληση να αλλάξουμε πορεία στη χώρα, ξεκινάμε με την κεντρική εκδήλωση της 3ης Σεπτέμβρη και την πολιτική μας εξόρμηση στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης