«Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες για τη μεγάλη στήριξη» δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, λίγο μετά το πρώτο ασφαλές συμπέρασμα για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής.

«Σήμερα έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη Νέα Αρχή για την Αττική. Το προβάδισμα με γέμισε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση» σημείωσε και προσέθεσε: «Δεν εφησυχάζουμε. Την επόμενη Κυριακή θα γίνει το καθοριστικό βήμα για την οριστική αλλαγή στην Περιφέρεια. Θα μπει τέλος στην περίοδο της απραξίας, της αλαζονείας, της παρακμής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενωμένοι θα κάνουμε περήφανους τους πολίτες της Αττικής» επεσήμανε ο κ. Πατούλης, ενώ είπε ότι κατά το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο θα δηλώσει την πρόθεσή του να επιδιώξει «συνεργασία με όλους».

Παράλληλα, συνεχάρη τους ανθυποψηφίους του και υπογράμμισε ότι οι πολίτες θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή κατά τη θητεία του.

Μετά τις δηλώσεις στο εκλογικό του κέντρο, ο κ. Πατούλης μετέβη στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης