Πατούλης: Θα προβούμε σε αναπτυξιακά έργα προς όφελος των πολιτών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 12:55
Πατούλης: Θα προβούμε σε αναπτυξιακά έργα προς όφελος των πολιτών

Η δυνατότητα υλοποίησης των αναπτυξιακών έργων στην περιοχή απασχόλησε τη συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον δήμαρχο Καισαριανής Χρ. Βοσκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της περιφέρειας προκειμένου να υλοποιηθεί μια σειρά από έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά σε τεχνικά και αποχετευτικά έργα, έργα ασφαλτόστρωσης, συζητήθηκαν οι μελέτες που αφορούν στο Σκοπευτήριο, ενώ συζητήθηκε και η δημιουργία ενός Κέντρου Δημιουργικής Φροντίδας Ηλικιωμένων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο θέμα του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου για την περιοχή.

Από τη μεριά του, ο κ. Πατούλης επεσήμανε πως στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

«Ως Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουμε όλους τους δήμους με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων προς όφελος των πολιτών. Για εμάς η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα» πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε ότι στόχος του είναι η περιφέρεια, μαζί με τους 66 δήμους της Αττικής, να υλοποιήσει δράσεις και πρωτοβουλίες που αφορούν στην υγεία, στην πρόληψη, στην άθληση και στην ανακύκλωση.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019, 14:04