Πάτρα: Στην «σκιά» των αγροτών ο Σταϊκούρας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 20:16
Πάτρα: Στην «σκιά» των αγροτών ο Σταϊκούρας
Στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα βρίσκεται από τις επτά το απόγευμα ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας , προκειμένου να παρευρεθεί στην κοπή της πίτας του επιμελητηρίου Αχαΐας.

Στο ξενοδοχείο μετέφεραν πριν από λίγο τις κινητοποιήσεις τους και οι αγρότες της Αχαΐας, οι οποίοι από το πρωί έχουν προχωρήσει σε μπαράζ ενεργειών διαμαρτυρόμενοι για την φορολογία και τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική απέναντί τους.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλ. Μαρλαφέκας, αναφέρθηκε στη φορολογία που γονάτισε τις επιχειρήσεις, καθώς και στα χαμένα λεφτά από τα ομόλογα.

Ο κ. Μαρλαφέκας αναφέρθηκε επίσης στην αναστολή λειτουργίας της «Αχαϊκής Συνεταιριστικής» χαρακτηρίζοντας τον τρόπο που έγινε αυτή, «περίεργο».

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκλεισε την ομιλία του επισημαίνοντας πως οι επιχειρήσεις στην Αχαΐα, παρά το δυσμενές περιβάλλον προσπαθούν να είναι καινοτόμες και εξωστρεφείς, προσθέτοντας πως επιβάλλεται η ύπαρξη ενός σταθερού φορολογικού νομοσχεδίου.

Τέλος ο ίδιος ζήτησε να δοθεί παράταση στην περίοδο χάριτος για τα σεισμοδάνεια.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του κ. Σταϊκούρα, υπό το πρίσμα των τελευταίων οικονομικών εξελίξεων.Με πληροφορίες από thebest.gr και patrastimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014, 20:21