Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, από καρδιακή προσβολή, ο πρώην βουλευτής Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κλαυδιανός.

Ο πρώην βουλευτής έδινε μάχη με τον καρκίνο και το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αείμνηστος Γιώργος Κλαυδιανός είχε εκλεγεί βουλευτής Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ στις 18 Οκτωβρίου 1981, ενώ επανεξελέγει και στις 8 Απριλίου 1990 μετά από προσφυγή στο Εκλογοδικείο κατά του συνυποψήφιού του Δημήτρη Παλαιοθόδωρου.

Επίσης, υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ το 1986, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσσε και Πρόεδρος στον ΟΛΠ.

Ο Γιώργος Κλαυδιανός ήταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Αννα Κλαυδιανού με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Μαρία η οποία, μάλιστα, ακολούθησε τα χνάρια του και εξελέγη και αυτή βουλευτής Ζακύνθου με το ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξόδιος ακολουθία του θα γίνει το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φιολιτίου.


Συλλυπητήρια Βούτση

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Κλαυδιανού εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, με την ακόλουθη δήλωσή του:
«Με λύπη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Γιώργου Κλαυδιανού, πρώην βουλευτή Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ και διατελέσαντος Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του για τον χαμό του δικού τους ανθρώπου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης