Στην τελική ευθεία εισέρχεται από σήμερα ο προεκλογικός αγώνας των κομμάτων εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της 4ης Οκτωβρίου.

Το σύνολο των πολιτικών αρχηγών, αλλά και των κορυφαίων στελεχών των κομμάτων, εντείνουν τις κινήσεις, περιοδείες και ομιλίες τους με προφανή στόχο την κομματική συσπείρωση της βάσης και της προσέγγισης όσο το δυνατόν περισσότερων αναποφάσιστων ψηφοφόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα βρεθεί σε δύο νησιά του Αιγαίου. Στις 17.30 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Μυτιλήνη, ενώ δύο ώρες αργότερα έχει προγραμματιστεί ομιλία του στη Ρόδο.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, θα βρεθεί στα δυτικά προάστια της Αθήνας, καθώς αναμένεται να επισκεφθεί το Περιστέρι.

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, θα μιλήσει στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη, στις 20.00, στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέξης Τσίπρας, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, θα επισκεφθεί στις 10:00 το πρωί τα ΚΑΠΗ Καισαριανής, στις 11:00 το ΙΚΑ Ηλιούπολης, και στις 13:00 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τις θέσεις του κόμματός του για το φορολογικό σύστημα.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, θα μιλήσει το βράδυ στην Κομοτηνή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης