Παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, υποδέχθηκε στις 10.30 σήμερα το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Ισραηλινό ομόλογό του Σιμόν Πέρες, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη χώρα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο Προέδρων είναι προγραμματισμένη διευρυμένη συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και στη συνέχεια, στις 12.00 το μεσημέρι, ο κ. Πέρες θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, με τον οποίο θα έχει γεύμα εργασίας.

«Η παρουσία σας εδώ υπογραμμίζει τη θέληση των δύο λαών για συνεργασία σε πολλούς τομείς» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών αποτελεί καλό οιωνό» είπε ο Σιμόν Πέρες και πρόσθεσε: «Πέρα από τη γεωγραφική και φιλοσοφική προσέγγιση μπορούμε να εντάξουμε και την επιστημονική συνεργασία που αποτελεί βάση ανάπτυξης της νέας εποχής. Οι Έλληνες είναι υπέροχοι άνθρωποι με υπέροχη νεολαία. Η νέα γενιά είναι εκείνη που μπορεί να φέρει την ανάπτυξη που θέλει η χώρα».

Παρακολουθήστε το video

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης