Περιοδεία Γερουλάνου σε πλατείες και λαϊκές αγορές συνοικιών της Αθήνας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, 19:26
Περιοδεία Γερουλάνου σε πλατείες και λαϊκές αγορές συνοικιών της Αθήνας

Περιοδεία σε συνοικίες της Αθήνας πραγματοποιεί ο υποψήφιος δήμαρχος, Παύλος Γερουλάνος, συνοδευόμενος από εθελοντές της παράταξής του «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ», δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους.

Ο κ. Γερουλάνος ξεκίνησε τις περιοδείες του απ' την πλατεία Αμερικής και τη λαϊκή αγορά της πλατείας Αγάμων, όπου σύμφωνα με ανακοίνωσή του, συζήτησε με τους δημότες και τους επαγγελματίες για το μέλλον της γειτονιάς τους, «που έχει διαχειριστεί τα τελευταία χρόνια την οικονομική κρίση και τα προσφυγικά ρεύματα και συμφώνησαν ότι πρέπει να συνεχιστεί το έργο από τον δήμο Αθηναίων για την ανακούφιση της περιοχής και τη στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στα Ιλίσια, όπου οι δημότες του έθεσαν το πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετωπίζουν αλλά και την έλλειψη ελεύθερων χώρων για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Κατόπιν στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου, κάτοικοι και επαγγελματίες «μαζικά του έθεσαν το ζήτημα της εγκατάλειψης του Άλσους Συγγρού, στο οποίο ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος και υπάρχει, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω του αφρόντιστου πρασίνου στο εσωτερικό του». Ακόμη, ο κ. Γερουλάνος επισκέφθηκε την περιοχή του Γκύζη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, 19:26