Περιοδεία Μητσοτάκη σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 12:30
Περιοδεία Μητσοτάκη σε Καβάλα, Θάσο και Δράμα
Διήμερη περιοδεία στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη και την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, αύριο ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με αλιείς στην Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του «Πρίνος ΙΙ».

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Θάσο. Αρχικά, θα επισκεφθεί το χωριό Καζαβίτι, το οποίο είχε πληγεί από τη μεγάλη πυρκαγιά τον Σεπτέμβριο του 2016, και αμέσως μετά θα επισκεφθεί τον λιμένα.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί τη ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης, καθώς και πρότυπο θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με το Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Καβάλας. Επίσης, θα συναντηθεί με φορείς του νομού στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θ. Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά θα συναντηθεί με τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

Την Πέμπτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη και θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Τέλος, θα επισκεφθεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νομού στο Επιμελητήριο και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, 13:34