Περιοδεία στην Πάτρα πραγματοποιεί σήμερα ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αρχικά, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέφθηκε, μαζί με αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας, το νοσοκομείο «’Αγιος Ανδρέας» και στην συνέχεια περιόδευσαν στο κέντρο της Πάτρας, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με κατοίκους της πόλης.

Στην συνέχεια, ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας παραχώρησε συνέντευξη τύπου, όπου αναφερόμενος στην επίσκεψη στον «’Αγιο Ανδρέα», είπε ότι «αντιμετωπίζει οξύτατα προβλήματα» προσθέτοντας ότι «εμείς θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα του δημόσιου συστήματος υγείας». Σχετικά με την περιοδεία στο κέντρο της πόλης, είπε ότι «μιλήσαμε με πάρα πολύ κόσμο» και χαρακτήρισε ως «εντυπωσιακή την αποδοχή των θέσεων της Λαϊκής Ενότητας» συμπληρώνοντας ότι «αυτό έρχεται να καταδείξει, πως η παράταξή μας έχει μία ευρεία και δυναμική ανοδική πορεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε μεταξύ άλλων ότι «τα σημερινά κατεστημένα κόμματα των μνημονίων, της επιτήρησης και της εποπτείας, αντιμάχονται μόνο για την καρέκλα και τα προνόμια της εξουσίας, ενώ δεν ενδιαφέρονται για το εθνικό και λαϊκό συμφέρον». Κατόπιν μίλησε για την συμφωνία των Πρεσπών, η οποία όπως είπε, «είναι εθνικά επιβλαβής και ασύμφορη», προσθέτοντας ότι «δεν βοηθάει την ειρήνη και την συνεργασία, ούτε ανάμεσα στις δύο χώρες, ούτε στα Βαλκάνια».

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις βουλευτικές εκλογές, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι «εμείς επιδιώκουμε να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», αλλά όπως συμπλήρωσε, «ο χρόνος διεξαγωγής τους είναι επιλογή του Αλέξη Τσίπρα», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «το διακύβευμα θα είναι τα εθνικά, τα οικονομικά και τα κοινωνικά θέματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης