Περιοδείες κυβερνητικών στελεχών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011, 21:34
Περιοδείες κυβερνητικών στελεχών
Περιοδείες στην περιφέρεια πραγματοποιούν κυβερνητικά στελέχη αύριο και μεθαύριο, προκειμένου να λάβουν μέρος σε ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου.

Συγκεκριμένα αύριο Σάββατο, 14 Μαΐου, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης θα μεταβεί στην Κέρκυρα. Επίσης αύριο, ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης θα μεταβεί στην Κόρινθο, και ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης, στην Καβάλα.

Την Κυριακή 15 Μαΐου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης θα επισκεφθεί το Ναύπλιο, ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης στη Ρόδο, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, θα μεταβεί στην Καλαμάτα και η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Φώφη Γεννηματά, στο Ηράκλειο.

Επίσης ο υφυπουργός Εσωτερικών και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής θα μεταβεί την Κυριακή στη Δράμα, ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης στην Κατερίνη, η υφυπουργός Παιδείας, Έυη Χριστοφιλοπούλου, στην Βέροια και η υφυπουργός Εργασίας, Α. Νταλάρα, στο Βόλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ οι ανοιχτές εκδηλώσεις πολιτικού διαλόγου θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011, 21:37